Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain
Maak je kerstdiner extra feestelijk met deze vegan zalmbonbons gevuld met plantaardige roomkaas. Een eenvoudig en smaakvol recept met vegan gerookte zalm van Jumbo en romige vegan Paturain. Perfect als voorgerecht of luxe hapje.
Bereidingstijd 15 minuten min
- 1 pakje plantaardige gerookte zalm Jumbo
- 1 pakje vegan Paturain
- 1 avocado
- handje rucola/veldsla mix
Bekleed een klein kommetje met huishoudfolie.
Leg de plakjes vegan zalm in het kommetje en laat ze over de rand hangen.
Vul het kommetje met een royale portie vegan Paturain.
Vouw de overhangende plakjes zalm dicht over de vulling.
Vouw het huishoudfolie er strak omheen en druk zachtjes aan zodat de bonbon steviger wordt.
Plaats wat rucola of veldsla op een feestelijk bordje en leg de zalmbonbon erop.
Snijd de avocado in dunne plakjes en leg deze bovenop de bonbon.