
Home > Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain
Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain
12 december 2024
Een klassieke zalmbonbon is tijdens kerst altijd een pronkstuk! Maar wat als je deze heerlijkheid helemaal plantaardig wilt maken? Goed nieuws! Met de vegan gerookte zalm van Jumbo en de plantaardige roomkaas van Paturain is dit recept super makkelijk te veganizen.
Deze vegan zalmbonbons zijn smaakvol, romig en prachtig om te serveren tijdens het kerstdiner. Op een bedje van frisse rucola en veldsla en zachte avocado op de top zijn ze een lust voor het oog én de smaakpapillen.
Perfect als voorgerecht of als luxe hapje bij de borrel. Ontdek hoe je met een paar ingrediënten en simpele stappen een feestelijk gerecht maakt dat gegarandeerd indruk maakt!
Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?
Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain navigatie
Basis ingrediënten
- Jumbo plantaardige gerookte zalm
- Vegan Paturain
- Veldsla/rucola melange
- Avocado
Plantaardige zalm

Vegan zalmbonbons gevuld met Paturain
Maak je kerstdiner extra feestelijk met deze vegan zalmbonbons gevuld met plantaardige roomkaas. Een eenvoudig en smaakvol recept met vegan gerookte zalm van Jumbo en romige vegan Paturain. Perfect als voorgerecht of luxe hapje.
Bereidingstijd 15 minuten min
Porties 3 stuks
Ingrediënten
- 1 pakje plantaardige gerookte zalm Jumbo
- 1 pakje vegan Paturain
- 1 avocado
- handje rucola/veldsla mix
Instructies
- Bekleed een klein kommetje met huishoudfolie.
- Leg de plakjes vegan zalm in het kommetje en laat ze over de rand hangen.
- Vul het kommetje met een royale portie vegan Paturain.
- Vouw de overhangende plakjes zalm dicht over de vulling.
- Vouw het huishoudfolie er strak omheen en druk zachtjes aan zodat de bonbon steviger wordt.
- Plaats wat rucola of veldsla op een feestelijk bordje en leg de zalmbonbon erop.
- Snijd de avocado in dunne plakjes en leg deze bovenop de bonbon.