Vivera zalm teriyakisaus met noodles en broccoli

Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli, wortel, bosui en noodles. Super eenvoudig te maken en ontzettend lekker. Voeg eigen toppings toe zoals gecrushte pinda’s, rode peper, koriander etc. De zalmfilet is te koop bij de grotere supermarkten. Je leest hier de verkooppunten.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli navigatie

Vegan teriyakisaus

Vivera plantaardige zalmfilet

Vivera zalm teriyakisaus met noodles en broccoli

Vegan zalmfilet teriyakisaus met broccoli en noodles

Snelle en makkelijk plantaardige zalm teriyakisaus met noodles, broccoli, wortel, bosui en rode peper
Bereidingstijd 25 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 Vivera plantaardige zalmfilets
  • 180 ml Teriyakisaus (zie hierboven voor inspiratie)
  • 200 gr (udon) noodles
  • 200 gr broccoli
  • 150 gr geraspte wortel
  • 2 bosuien
  • olie om in te bakken

Garnering

  • 1 rode peper
  • handje gecrushte pinda's
  • koriander
  • sesamzaadjes

Instructies
 

  • Bak de Vivera plantaardige zalmfilet in olie tot de korst goudbruin is. Zet de warmtebron uit en besmeer met 80ml teriyakisaus. Draai om en bak eventjes aan.
  • Snijd 200 gram broccoli in roosjes en 2 bosuien in stukjes.
  • Wok de broccoli en bosui in een scheut olie 7 minuten op hoog vuur in een wokpan. Voeg 150 gram in reepjes gesneden wortel toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg 100ml teriyakisaus toe en roer goed door.
  • Garneer met rode peper, gecrushte pinda's, koriander, sesamzaadjes.