Vegan Yfood maaltijdshakes

Voor wie regelmatig met de A.L.M.* gaat, zijn maaltijdshakes de oplossing! Vegan maaltijdshakes zijn er in 2 verschillende vormen. In poedervorm waar je zelf water of plantaardige melk bij doet of kant en klare shakes. De vegan yfood maaltijdshakes zijn kant-en-klaar en stop je zo in je tas.

*Altijd laat maatschappij

Vegan Yfood maaltijdshakes

Vegan yfood maaltijdshakes

Yfood heeft sinds kort vier smaken vegan shakes aan het assortiment toegevoegd. Te gek dat non-vegan bedrijven ook opties bieden voor vegans, maar ook lactose en gluten intolerante mensen. En voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen aan een betere en diervriendelijke aarde. 

Lees hier: non-vegan bedrijven. Boycotten of niet?

De shakes bevatten 500 calorieën per flesje, wat gelijk staat aan één hele maaltijd. Kijkend naar de macro’s zie je 25 gram vet, 39 gram koolhydraten en 26 gram eiwitten. Genoeg om een dagdeel door te komen. 🙌🏼  Naast deze macro’s bevatten de shakes veel vitamines en mineralen. Het advies vanuit de Hartstichting is om 6 gram zout per dag te eten. Dus deze 1,2 gram is perfect om jouw spieren te kunnen laten werken. 

Bron: website yfood

De vier vegan smaken

De vegan yfood maaltijdshakes zijn er in de smaken: choco, vanilla, berry en banana. Hieronder een korte review. 👇🏼

Choco
Deze shake is ‘romig’, alsof je chocolademelk drinkt. Hij heeft een fijne zachte smaak. Dit is absoluut mijn favoriet die in de voorraadkast komt te staan.

Vanilla
Ook deze shake heeft wat wel van een ‘milk’shake. Neutraal en dus nog handig om bijvoorbeeld een scheut espresso doorheen te doen of gepureerd fruit.

Banana
Smaakt zoals het is naar banaan. Ken je het wanneer je bananen invriest en dan met plantaardige melk in de blender stopt. Dat je een ‘romige’ structuur krijgt? Dat is deze shake, maar dan met meer voedingsstoffen. 😉

Berry
Deze shake smaakt inderdaad naar bessen. Ik vind het zelf wat chemisch, maar kan me ook goed voorstellen dat deze goed in de smaak valt. Gelukkig vinden we niet allemaal hetzelfde lekker.

Korting! (uiteraard 😉)

KLIK hier voor de website https://nl.yfood.eu

Taster pack met 5 shakes
Kosten: €18,95. (je betaalt geen verzendkosten) 
Handig om te proberen welke shake jij lekker vindt.
Per shake betaal je €3,79
Met de code: BONUSVEGAN10 = 10% korting betaal je €3,41 per flesje.

Six pack 
Kosten: €22,74 (vanaf €25,00 betaal je geen verzendkosten van €3,90) Je bestelt 6 flessen van dezelfde smaak.
Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je €5,00 korting.
Per shake betaal je €3,79 (exclusief verzendkosten) 
Met verzendkosten €4,44 per shake.
Kortingscode Note: BONUSVEGAN10 is hier ook geldig.

Tip:
Koop je 12 flessen = €45,48 dan betaal je geen verzendkosten. Gebruik de 5,00 kortingscode van de nieuwsbrief. Per shake betaal je dan €3,37 
Nadeel: je betaalt in 1 keer €40,48 en moet ruimte hebben voor 12 flesjes in huis.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Yfood.eu
Disclaimer