Logo Bonusvegan
Home > Vegan lotus frambozen slagroom toetjes

Vegan lotus frambozen slagroom toetjes

Drie Lotus frambozen slagroom toetjes op een plankje met een lepeltje

Een toetje die bestaat uit slechts vier ingrediënten, maar smaakt alsof je uren in de keuken hebt gestaan. Dit vegan lotus frambozen slagroom toetje is een allemansvriend. Zoet, fris en met een bite van de koek.

Vegan slagroom

Het best is om voor dit vegan lotus frambozen slagroom toetje opklopbare vegan slagroom te gebruiken. Alpro en Albert Heijn verkopen opklopbare slagroom. Op basis van soja of kokos.

Kant-en-klare slagroom

De Albert Heijn, Jumbo, Dirk, Deka en Plus verkopen kant en klare slagroom. Handig voor wanneer je geen zin/tijd hebt om slagroom te kloppen.

Drie Lotus frambozen slagroom toetjes op een plankje met een lepeltje

Lotus frambozen room toetjes

Een toetje met lotus kruimel bodem, yoghurt met frambozen en plantaardige slagroom
Bereidingstijd 30 minuten
Gang Nagerecht
Porties 4 porties

Benodigdheden

  • 4 (dessert) glazen
  • Mixer of garde

Ingrediënten
  

  • 8 Lotus koekjes
  • 400 ml plantaardige yoghurt
  • 100 ml plantaardige opklopbare slagroom Zie artikel
  • 50/100 gram (bevroren) frambozen

Optioneel

  • suiker voor de slagroom

Instructies
 

  • Kruimel de koekjes en verdeel over 4 glazen (houd een beetje over voor de bovenkant)
  • Meng de plantaardige yoghurt met de frambozen. Bij verse frambozen kan je de frambozen best een beetje prakken.
  • Klopt de slagroom op, zoals vermeld op de verpakking. Voeg eventueel wat suiker of zoetstof toe.
  • Verdeel de frambozen yoghurt over de 4 glazen.
  • Verdeel de slagroom over de 4 glazen en bedek met wat lotus kruimels

Aanbieding?

Weten of de vegan slagroom of koekjes ergens in de aanbieding zijn? Klik HIER voor de vegan aanbiedingen van deze week.

Iedere week de nieuwste producten uit de supermarkt in de mail? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. 

Geschreven door: Bonusvegan