Logo Bonusvegan
Home > Watermeloen pizza met vegan feta, rode ui en zwarte olijven

Watermeloen pizza met vegan feta, rode ui en zwarte olijven

Watermeloen pizza

Watermeloen pizza met vegan feta, rode ui en zwarte olijven. Met een dressing op basis van balsamico. Met geroosterde zonnebloempitjes afgeblust met sojasaus en agavesiroop. Een perfecte combinatie voor een heerlijk warme zomerse avond.

Altijd op de hoogte van de vegan aanbiedingen en nieuwste producten?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Watermeloen pizza navigatie

Basisingrediënten

  • Watermeloen € 2,49
  • Rode ui € 0,99
  • Bio+ Zonnebloempitten € 3,49
  • Bio+ Zwarte olijven kalamata € 1,95
  • Jumbo Agavesiroop Biologisch €2,29

Vegan Feta

  • Violife Greek White Block €2,99/ €14,95KG
  • Dodoni Plant’d greek white €2,99/ €14,95KG
  • Verdino Plant-Based White Block Greek-Style Vegan Cheese €3,25 / €16,25 KG
  • Willicroft This Is Not Greek White €3,79 / €28,60 KG
Watermeloen pizza

Watermeloen pizza met vegan feta, olijven en rode ui

Een heerlijk fris voor of tussengerecht. Deze watermeloen pizza is de perfecte combinatie van het frisse van de watermeloen en het hartige van de balsamico dressing in combinatie met rode ui, vegan feta, zwarte olijven en basilicum. Deze pizza is verbazingwekkend lekker!
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Tussendoortje
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 watermeloen
  • 1 blok vegan feta, kleine blokjes
  • 1 rode ui, halve ringetjes
  • zwarte olijven, plakjes
  • (verse) basilicum in reepjes
  • 1 handje zonnebloempitjes
  • 1 scheutje sojasaus
  • 1 el agavesiroop

Instructies
 

  • Doe in een kommetje de blokjes feta, plakjes olijven, rode ui en reepjes basilicum. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, balsamico azijn, zout en peper en laat minstens 15 minuten intrekken.
  • Snijd ondertussen de watermeloen in plakken van ongeveer 2 cm. Snijd de plakken vervolgens in pizzapunten. (Afhankelijk van de grootte van de meloen, in 4 of 6 punten).
  • Rooster in de koekenpan de zonnebloempitjes, zet het vuur uit en blus af met een mengsel van sojasaus en agavesiroop. blijf roeren totdat het vocht is verdampt.
  •  Beleg de meloen pizzapunten met het balsamico mengsels en bestrooi vervolgens met de zonnebloempitjes en reepjes basilicum.
Trefwoord Pizza, Watermeloen

Geschreven door: Bonusvegan